Kärlek, lycka och död

Ska snart gå till bussen för att åka till skolan, är helt klar det är bara tandborstningen som måste fixas. Jag är i något konstigt sinnelag, vet inte ens om jag kan använda det ordet, men i alla fall. Jag kan inte beskriva vad jag känner, jag tänkte så mycket på livet och framtiden och jag vet inte känner mig djup på ett sätt jag aldrig gjort förut. 
jag antar att det beror på alla olika besked jag fått den här veckan om död, lycka och kärlek. Alla tre är åt så olika håll. Så jag slits lite mellan olika känslor.
Nu är det inte jag som är kär, men att min pappa ska gifta sig känns så bra! 
Lyckan jag känner är dels för att jag har insett hur jävla bra jag har det, jag har aldrig varit nöjd med något. Jag har växt upp i ett fantastiskt hus men aldrig varit nöjd med det tills nu, min familj är helt underbar, det har jag heller aldrig varit helt nöjd med. Ni vet väll vad jag menar att man alltid vill ha något man inte kan få? 
Den andra orsaken till min lycka är alla roliga grejer kan kommer att göra i mitt liv, nästa grej blir att åka till paris med mina två systrar, Lisa och Simone. Har aldrig gjort något med bara dom två så det kommer att bli fantastiskt kul. 
Till sist vill jag skänka en tanke till en person som aldrig fanns i mitt liv förrän något år sedan, en farmor. Min riktigt farmor dog för riktigt länge sedan. Men sen kom Mattias in i bilden och hans mamma blev som en farmor för mig. Men nu har hon blivit tagen av änglarna där uppe. Hon älskar änglar så hon har det väll bättre. Men något jag verkligen velat ha hela livet men aldrig haft, så får man det så rycks det bort från än en tag efter. Jag vill skänka en tanke till henne. 

All you need is love

Kan det bli mer kärlek i min familj just nu, i alla fall om jag tänker på mina föräldrar för min del kan det bli mer kärlek, mamma och hennes fästman Mattias är i Barcelona och firar att de träffades för exakt 2 år sedan, idag. Och min käre far som aldrig varit gift men är 60 år har friat till sin flickvän Mona, äntligen! När de var och fjällvandrade. Jag är så glad för allihop! 




RSS 2.0