Världsrekord, skola och middag

5 nya världsrekord har satts i OS, jag kan bara säga Grattis till dem som har gjort det! Speciellt han som slog världsrekord i 100 meter och inte ens sprang fullt ut hela vägen, det var helt makalöst! 

Har också fått reda på när jag börjar skolan nu, fick ett brev, börjar tydligen på måndag... och jag som har gått och trott att jag börjar den 27 hela tiden, aja... 

Igår var jag på pappas restaurang med hela pappas famlilj, pappa, jag, Simone (lillasyster), Lisa (storasyster), Elias (lillebror), Mona, hennes tre döttrar Daniella, Sandra, Jenna och Jennas pojkvän Henrik. Det var riktigt trevligt, champagne och 5-rätters middag! Riktigt trevligt! 

Skog, villor och datum

Igår var det svamp plockning i Tyresta skogen med pappa, Simone, Elias och Lisa. Det var faktiskt roligt, jag är absolut ingen skogs människa så det är lite förvånande. 

Den här trista dagen började med att jag låg och läste ur min bok The Luxe i två timmar. Sen åkte vi på en husvisning i Gamla Enskede, men det var alldeles för lite rum för vår stora familj. Men vi har i alla fall hittat ett område vi gärna vill bo i, Enskede Gård. Men jag tror att det tar ett tag innan vi flyttar. Vill egentligen inte ifrån det här huset. Men någon dag blir det! 

Vet inte heller riktigt när jag börjar skolan. Den 20 någonting, men det visar väll sig förr eller senare. 

Mission Completed

Jag har självklart kommit hem från Portugal. Har bara inte orkat skriva något här. Jag hade 10 underbara dagar där nere: Lissabon, en vacker stad med mysiga restauranger, varmt och soligt, en massa affärer att kolla i, borgar, vackra hus, stränder, Braga en liten men mysig stad, åka till stranden i en byhåla där de flesta fordonen var traktorer, såg till och med ett par som åkte i en vagn dragen av en åsna, karate VM, en avslutningsfest för alla karate människor, bada i fontänen, kolla i affärer, fado, gå på ett dans ställe där folk dansade pardans och bli uppbjuden av en portugis som knappt kunde engelska och jag kunde inte dansen, man han lärde mig, de dansade också samma dans samtidigt som i amerikanska filmer, få rosor av restaurang ägare, sitta och dricka öl och kolla på portugisisk karaoke... Det och mycket mycket mer hann jag med på dessa 10 dagar. 

Men det jag ville säga med min titel är att jag har blivit klar med mitt uppdrag den här sommaren: kollat på alla säsonger av Sex and The City! Det är ju en helt underbar serie men jag känner mig lite ledsam nu när jag inte har något kvar att kolla på. Jag bara älskar hur tjejerna lever. Men snart börjar skolan då skulle jag ändå inte ha tid att kolla på det. 


RSS 2.0