Portugal here I come

Om 45 min bär det alltså av mot Arlanda för att hoppa på ett plan till Lissabon. Det är jag, pappa, Mona och hennes dotter Sandra som åker. Kommer nog att bli riktigt kul!

Tom Tit

Igår vart det Tom Tits hela dagen! Det var faktiskt riktigt roligt för mig också!
Har haft en familjevecka som har varit otroligt mysig och nu sitter jag här med min käre lillebror och funderar på när jag ska orka städa rummet. Måste bli idag, kläder över HELA golvet, illa! Får väll ta och göra det nu, sätta på lite bra musik och fixa det. Yes, så får det bli!





Grönan

Haft en fantastiskt mysig dag på Gröna Lund med familjen, förutom alla köer! Åkt en hel massa och vann 1:a pris på de två hjulen vi spelade! Den största grejen av allt: Jag klarade mig igenom spökhuset för första gången! Det var inte så farligt som jag trodde. Men jag hade min lilla panikattack när Simone sa: den där kanske lever och man var tvungen att gå förbi, jag höll pappa hårt och rusade förbi men han rörde sig inte, men när jag kom förbi stod det en utklädd människor i ett hörn och skrämde mig så jävligt! Jag kom ut med halsont och tårar i ögonen, men vad gör väll det? Jag uppnådde mitt mål: gå igenom spökhuset innan jag fyller 18!

Imorgon ska jag åka med och skjusa Simone till Södertälje där hon och en kompis ska vara hundvakter så ska upp vid 8, så nu ska jag lägga mig och sova för nya äventyr imorgon i Södertälje!












Gröna Lund

I dag ska jag och min käre far och alla mina syskon till Gröna Lund! Har inte varit där på 4 år tror jag. Blir nog kul! Har sett fram emot det, haha! Men måste skynda mig, sitter halvt påklädd och ska åka om 10 min måste slänga in en tvätt också! 

Portugal here i come

Nu är det klart! Livia is going to Portugal på Söndag! Fantastiskt trevligt! Min käre far bokade med mig på en redan planerad resa. Så åker med pappa, Mona och hennes dotter Sandra. Kommer att bli kul! 

Stockholm

Kom hem i natt vid 12 tiden. Har haft en fantastiskt bra resa och hunnit med en massa saker. Barnet i mig kom fram och jag klättrade i raukar, byggde sandslott och utforskat ruiner men jag har också gått i Visby, vart på after Beach, solat, suttit i en bil på långa bilfärder till olika ställen på Gotland, från Fårö till den allra sydligaste delen på Gotland. Nu har jag precis flyttat till pappsen min och ska åka och äta lunch med mina kära syskon, nästan alla. Kommer bli mysigt. Ska också kolla på en digital kamera min gick sönder för ett tag sen och har inte köpt en ny än men det måste göras. Köper det istället för att åka till Lia i Grekland, hon hade bjudit med någon annan tjej som hon trodde jag hade träffat men icke, så jag känner inte att jag vill åka längre. Men det blir nog bra i alla fall! Så nu har jag 45 dagar att göra något av, men vad gör man? Ingen aning om vad jag ska göra, men det visar väll sig!  

Goodland

Nu bär det snart av till Gotland. Åker om 1 timme ungefär! Kommer bli skönt, ska bo i en stuga på Tofta. Ha det bra ni här hemma!  :)

"Stop In the Name of Love"

Mer städning och mys i solen idag. Precis packat också! Skönt! Har inte så mycket kvar att göra. Mamma lär väll be mig städa badrummet eller ngt, antar jag. Jag har blivit ännu mer såld på äldre låter, typ Elvis Presley, The Supremes och The Beach Boys. Nästan det ända jag lyssnar på just nu. Men låtarna är så mysiga, man sitter bara och ler!! Som låten "Stop In the Name of Love". Helt fantastisk! Så nu sitter jag och sjunger för högan sky och är bara glad! Underbart! Skönt att komma bort från Stockholm i morgon tycker jag. Ska umgås mycket lillasyster min som är så go!




Man lär sig något nytt varje dag

Jag vet inte hur många här som visste det innan, men det blev en chok för mig som jag fick reda på igår. Alla vår kära Ica-Stig (Hans Mosesson), har ett förflutet i Nationalteatern. Han har medverkat på flera skivor, sjungt och spelat munspel. Helt fantastiskt tycker jag! Har suttit och letat bilder från hans tid i bandet, men hittar inga på bara honom. Det får bli en där jag vet att han ska vara med men vet inte vem av dem det är. 


Vem kunde gissa på det? 

Solsken

En härlig dag i solen på balkongen med en bra bok. Men vår hyresvärdinna kommer nästa vecka och ska bo här när vi är på Gotland så vi måste fixa en massa grejer och städa. Så har faktiskt satt upp en gardinstång idag, oj vad duktig jag är! Haha! 

Sixx

En kväll med middag, gott sällskap, Bacardi Breezer och live musik från Jocke Ström(/Sixx), kan det bli mycket bättre? Tror faktiskt inte det! 

En dag fylld av mys

Har varit på stan med mamma hela dagen. Det är ju bussstrejk, om någon nu missat det, så vi har inte kommit här ifrån. men i morse åkte vi med Mattis när han skulle till jobbet vid 9. Så vi började med en frukost i solen sedan gick vi runt lite. Sen tittade vi förbi hos vår frisör och sa hej, det slutade med att vi båda klippte oss och färgade håret. Mitt blev några nyanser ljusare. Men har så mycket rött pigment från alla gammal färg så kan inte göra det för ljust, då blir det morotsfärgat istället. Men i sommar lär det bli blekt, i höst kanske jag kan bleka det ännu mera. Sen tog vi en lunch på Victoria, sedan fortsatte vi vår runda. Köpte en helt underbar klänning på Topshop, love it! Köpte också den där boken The Luxe som jag pratade om för några månader sedan. Så snart blir det att börja läsa den! Riktigt roligt, har precis fått upp ögonen för böcker igen så det lär bli en sommar med mycket läsning för min del. Det är så underskattat! Nu ska vi snart äta middag med Mattis kompis Jocke som är på väg. Så det kommer bli en toppen avslutning på en toppen dag! 

Mumfies magiska äventyr!

Jag och min syster fick precis en nostalgikick. Är det någon som kommer ihåg Mumfies magiska äventyr? Mumfie var en elefant och var på äventyr med sina kompisar fågelskrämman och Rosi. Åh, vill se det! Finns tyvärr bara på norska och engelska på Youtube och man vill ju ha det man såg på som barn. 





Här är introt, fast på norska!

RSS 2.0