bonjour

Nu bär det av mot Skavsta och en hotell natt där och flyget i morgon går 06.30, kommer nog bli hur kul som helst så länge systrarna håller sams.

Ha det bra här hemma i Sverige!   

Lycka

Allt känns riktigt bra just nu! Nästan frisk, fick hem HM beställning och ett underbart avsnitt av Desperate Housewives

je m'appelle

Imorgon påbörjar vi vår resa mot Paris, jag och mina två kära systrar, Simone och Lisa. Flyget går halv 7 på morgon från Skavsta så vi åker i morgon och bor på hotell bredvid flygplatsen innan, hur bra som helst! Börjar äntligen må bättre igen, imorgon lär jag vara nästan frisk om jag tar det lugnt idag också. Äntligen ska någon komma och tapetsera mitt rum som jag har väntat på hur länge som helst, han kommer i morgon, så ska mitt rum antagligen målas medan jag är borta också, ska ha en vägg tapetserad sen ska jag måla resten i en vit nyans. 

Kan inte riktigt förstå att om 48 timmar så är jag här: 



dagen

Fortfarande sjuk...
 ännu en film...

Beauty





Sickness

Mår sämre än igår... har kurat upp mig i soffan med en massa bra filmer och serier, en massa te med honung och hur mycket vatten som helst, allt för att bli frisk innan jag åker till Paris på Torsdag. Men jag tror nog att jag ska bli det så länge jag fortsätter kurera mig. 

Pictures of my life

Tora har precis fixat min blogg! 
Vad glad jag är! Jag satt och lekte för några månader sen och visste inte alls hur man gjorde och resultatet blev inte så lyckat, men nu är det ju hur fint som helst! Så tack Tora min söta vän! :) 

Vaknade imorse med världens huvudvärk så har bara legat hemma och kollat på film och har raderat en massa foton, hade 12 000 foton, och så många onödiga så nu är det bara 4 500 kvar, jag är riktigt stolt över mig själv, det tog flera timmar, men ändå så gjorde jag det! Så nu har jag frigjort en massa utrymme på min dator igen, som nästan var full och när pappa köpte den så hade han lagt till så mycket minne så han sa att det skulle vara svårt att fylla den, men ändå så lyckas jag med det ;) haha! men nu har jag massor igen :)  Har raderat minnen som jag helst vill glömma som har legat kvar som bild bevis på min dator, riktigt skönt att de är borta så man inte behöver komma att tänka på dem igen. 

Italy

Äntligen är det lov!
Ska bara ta det lugnt och slappa, innan jag åker till Paris vill säga. Måste också packa och plugga lite men det går nog så bra så bra!

Är inte alls på topp efter min dåliga start på dagen och har bara legat framför tv:n och läst idag. Jag är så trött, vill bara lägga mig under täcket och sova till i morgon, som jag får hoppas blir en bättre dag. 

En kompis till mig från Italien la precis till mig på facebook och så en av hennes bilder från ett ställe på Sardinen där jag har varit, oj vad jag längtar efter dem alla! Det är en sådan saknad så det gör ont i bröstet på mig!

Nightmare.

Jag har haft den värsta morgonen i hela mitt liv!
Först drömmer jag att någon ond man ska döda mig och säger att han ska döda mig genom att skära i min hud tror jag, men jag vill hellre bli skjuten så det känns mindre.
Sen vaknar jag av att mamma kommer in och inser att jag har ställt klockan en timme fel men jag hinner i alla fall precis till bussen, där inser jag att jag har glömt mitt busskort och bussen åker precis. Så jag springer hem igen och ringer pappa på vägen, så vår byggjobbare kommer och hämtar mig och skjussar mig till Orminge istället. Sen när jag går av tunnelbanan och hinner gå några meter innan jag halkar på något och min klack går av...
Nu har jag i alla fall lämnat in skorna och får hämta dem i eftermiddag och sitter på engelskan och pratar om McCain och Obama.

Lost in the supermarket

"jag vet! Vi skickar ut ungar med karta och kompass i skogen och ser hur länge de klarar sig därute" - ngn dum person som kom på orientering! Det har jag gjort hela förmiddag i Hellasgården sen åkte vi tillbaka till skolan, hungriga, frusna och i myskläder och åt en stor lunch. 
  
Jag har också precis kollat på mitt schema fram till jullovet, det kom upp igår. Går till 16 nästan varje dag, vi ska starta med det ökända Afrika projektet här på Globala, vilket alla treor säger är en mardröm. Sista dagen innan jullovet ska vi ha så kallad debriefing, som är en form för att minska stressreaktioner efter trauman. Vänta här, vad säger det om projektet!


Forever begins now

Igår var det insparksfest för 1:orna på Chaplins bar med tema "P". Åkte först hem till Anna D för att byta om och här har jag några bilder därifrån. Party pinglan Livia, polisen Anna, piraten Tora och Pussmunnen Marta








I can be your hero baby

Älskar låten och videon, kan nog vara den låt som flest tjejer i världen gillar! 



tick tack

Hemma idag, mår inte helt hundra har inte heller skrivit klart de grejerna som skulle vara klara tills idag, så ska sätta mig nu. Har egentligen vart uppe i 2 och en halv timme, men har inte gjort något speciellt. Kollat runt lite på internet tagit bort lite bilder... tiden flyger iväg! Tick tack tick tack

dagen efter

Ångesten och segheten har smygit sig på som alltid efter en onykter kväll
Hade iofs riktigt kul igår, träffade en kompis jag inte träffat på ett halvår. Tyvärr gick jag rakt in i fällan och gjorde precis det som jag lovat mig att aldrig göra igen.
Nu vill jag sova mig igenom hela det här och vakna upp lycklig igen (i alla fall tills jag åker till Paris). 
nu ska jag ställa mig i duschen och låta vattnet rinna över min kropp och hoppas att det får mig att må lite bättre

.

Igår blev det inte något plugg överhuvudtaget, låg framför tvn och kollade på serier ett tag, efter maten spelade vi spel, retro. 

Idag var jag på promenad och åt lunch med pappa, Mona och Elias i Velamsund, riktigt mysigt i det fina vädret! När jag kom hem tog jag en lång dusch, hur skönt som helst, senare ska jag på fest hos Antonia, kommer nog bli riktigt roligt! 

Vem älskar inte sagor?


Vänskap

En lång och kall bussresa hem
Sitter framför repriser av serier på 5an, underbart!
Min tomhet har bytts ut mot en glädje över de här fyra tjejerna:


   Amanda Svedström                                     Tora Arbman 
      Marta Dymling                                             Anna Danielsson

slut

En tomhet gnager i mig
Äntligen fredag
Vill hem och ligga under mitt täcke och kolla på serier och äta choklad
Verkligheten: måste hem och plugga igen. Eller så skjuter jag upp det och sitter dagen innan och hetspluggar
Äntligen slut på skoldagen

Kvistfritt kvastskaft

ÄNTLIGEN klar med min historia hemskrivning det har nästan aldrig känts skönare att att lämna in ett arbete!

Har också suttit på en sida och hittat två roliga tungtvistare: 

Kvistfritt kvastskaft

Droskkusken Max kuskar med fuxar och fuskar med droskkusktaxan

Hittade också något som jag tror är det längsta ordet i det svenska språket:

Kommunalskolsflaggstångsknoppuppsättaringenjörslärare

 

Till Amanda: jag kommer ju sakna dig som attan när du åker till Thailand imorgon och är borta i hela två veckor... Hoppas du får det fantastiskt! 

 

 


Två veckor kvar

Nu är det bara två veckor kvar tills jag och mina två systrar slår klackarna i Eifeltornet


Ironi

Jag har nog aldrig haft roligare liv i skolan...
en fantastisk bokanalys om två fantastiska böcker, 1984 och Kallocain (som tur är klar)
och just nu en underbart rolig historiskanalys om Civilkurage, Peter Englund, hemska händelser under 1900-talet och det svenska folkhemmet.
JAG HAR ALDRIG HAFT TRÅKIGARE UPPGIFTER NÅGONSIN!!!


Flukloxacillin Ellem

Flukloxacillin Ellem för att inte få blod förgiftning (jag gillar namnet på medicinen) 
Tre bedövningssprutor som gjorde jätteont för att få mindre ont
Grupparbete som ska redovisas i morgon
Slutar 4 i morgon
Men ändå lyser solen



Om jag kunde drömma

Jag vill också ha en Edward Cullen...


RSS 2.0