En helg fylld med skratt och underbara människor

Fredag: Först en lång shopping med mamma och lillasyster-yster. Hittade en massa härliga sommar kläder, något jag verkligen behövt en längre tid nu. När vi kom hem blev det ett snabbt ombyte och iväg till en mysig middag på restaurang Telegraf som vår granne har öppnat. Åt med en massa andra grannar och pratade och skrattade oss igenom middagen! 

Lördag: En lång sovmorgon, något jag har behövt länge, sen hjälpa pappa lite med fixandet inför idag. Vidare hem till Vera där jag, Vera, Joss och EB åt en mysig middag på balkongen och sen fixa oss till Hannas fest. 2 timmar senare så går catwoman, en indier och två bondbrudar på gatan till Mariatorget. Gissa om vi fick mycket blickar dragna till oss. En timme efter det var vi hos Hanna på en mysig fest. För min del blev det dansandes på bardisken, champagne, cider, trevliga människor och en massa skratt! Vid ett kom Daniella och hämtade mig (Monas dotter) så sov jag hemma hos Mona.

Söndag: Ställde klockan på 07.40 för att gå upp och sen direkt gå och sjunga för Mona som fyller 50 idag! Grattis! Resten av dagen, köpa frukost på Sveavägen i pyjamas, en massa kaffe, bära mat upp och ner för trapporna, en Mona med ögonbindel som inte har en aning om vart hon är, alla gäster som sjunger för henne när ögonbindeln är borta, en otroligt förvånad Mona, champagne skål, en massa underbar mat, en massa vatten och läsk, underbara människor, otroligt mycket skratt, en massa tal där det var otroligt svårt att hålla tårarna borta och massor med kärlek!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0